Tego nie da się opisać, to trzeba było poczuć!
Nasza szkolna kuchnia tętniła dziś emocjami, zapachami i prawdziwą pasją do gotowania.
Uczniowie technikum żywienia i usług gastronomicznych pod okiem profesjonalnego kucharza Pana Tomasz Proc tworzyli dania z lokalnych produktów: indyka, serów, dyni i warzyw z lubuskich gospodarstw.
Na stołach pojawiły się aromatyczne rolady, kremy, kotleciki i gulasze, które zachwyciły wszystkich. ![]()
Ogromne podziękowania dla Lubuskie Centrum Produktu Regionalnego i Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego za to niezwykłe doświadczenie, które pozwala naszym uczniom odkrywać smak prawdziwej pracy i pasji. ![]()
Jesteśmy z Was dumni – dziś udowodniliście, że technikum to wybór ludzi, którzy potrafią działać! ![]()
Tak wygląda przyszłość w praktyce – młodzi profesjonaliści w akcji. Zostawcie dla nich
, jeśli jesteście z nich tak samo dumni jak my!










































